• Black Facebook Icon

© 2017 by Annette Øvrelid

Budbil

Ekspressbil

Følgebil

Varebil

Heising

Lager

Omlasting

Flyttelass

Utkjøring

Hjelpefolk

Vi er leverandør av transporttjenester av alle slag. Med god kunnskap og en moderne bilpark klarer vi de fleste oppdrag. Vårt personell hjelper deg med å tilrettelegge for ditt transportbehov. Vi samarbeider også med andre veletablerte transportselskaper.

Våre tjenester

 
Trenger du mer informasjon? Ta kontakt

Vi er her for å hjelpe deg. Du kan ta kontakt med oss vi tlf, epost eller via vår facebookside.

Vi er leverandør av transporttjenester av alle slag. Med god kunnskap og en moderne bilpark klarer vi de fleste oppdrag. Vårt personell hjelper deg med å tilrettelegge for ditt transportbehov. Vi samarbeider også med andre veletablerte transportselskaper. Så med vår kunnskap og brede kompetanse kan du som kunde være trygg på at din forsendelse fraktes på beste måte, og levers til avtalt tid.

Rullestad Transport Stavanger har flere typer biler - fra små varebiler til store vogntog og kranbiler som kjører over hele landet. Vi dekker også ekspressturer til utlandet på forespørsel. Vi frakter det du måtte ønsker fra småpakker til store lass og farlig gods.
 

Vi samlaster våre kunders varer i størst mulig grad. Transportkostnaden fordeles derfor på flere kunder slik at du får rimeligere transport. Vi tar oppdraget enten du skal sende en enkelt pall eller flere store lass. Våre lastebiler har ingen begrensning i størrelsen på lasten. Vi kjører over hele Norge og til utlandet på forespørsel.

Hele lass eller liten pall? Langt eller kort?
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now